O nama
Online trgovina
Opremanje poslovnih prostora
Opremanje stanova
Stolovi
Stubišta
Vrata
Prezentacija opreme
Katalozi okova i opreme
Kontakt
Kerrock,Corian, Rausolid
Projektiranje i dizajniranje
Pločasti Materijali - narudžba
Okovi - narudžba
Uvjeti prodaje
Načini plaćanja


Novosti

Novo!!!! 

kreditne kartice

Primamo sve vrste kreditnih i debitnih kartica!


 

Posjetite naše nove stranice na:

www.stolarija-mraz.hr


 

Važna obavjest za korisnike online shopa


Poštovani korisnici online shopa Stolarije Mraz radi pružanja što kvalitetnije usluge te informiranja o proizvodu molimo vas da prije kupnje nazovete naš kontakt telefon:
tel/fax: 01/3861-855
mob.: 098/707-817

Za ugradnju uređaja bez tehnički pripremljenih instalacija plina, struje i vode ugradnja se naplačuje prema cjeniku, ovisno o potrebnim zahvatima. Ugradnja sudopera naplačuje se ovisno o modelu sudopera te potrebnim radnim operacijama.


Stolarija Mraz

 

 

 

Radno vrijeme:
Pon. - Pet.: 8.00-17.00 h
Subota: 8.00-14.00

 

Kuhinje - izrada kuhinja po mjeri

Kuhinje lakirani medijapan

Izrada kuhinja po mjeri.

Izrada kuhinje po mjeri u izvedbi lakirani medijapan u opcijama: ultra mat, mat, polumat, sjaj, visoki sjaj.

Lakiranje medijapana zahtjevan je proces koji se sastoji iz više operacija kako bi se dobio kvalitetan završni proizvod.
Prva stvar za kvalitetno izlakirani proizvod potrebno je pribaviti kvalitetan medijapan koji je skladišten u adekvatnom prostoru kako ploča ne bi upila vlagu iz okoliša i kasnije pri doticaju sa grijanim prostorima ispucala.
Nakon odabira kvalitetnih ploča potrebno je medijapan iskrojiti na toćne dimenzije te ga obraditi i pripremiti za proces lakiranja, obrada se vrši na naćin da se rubovi ploče strojno profiliraju i bruse postepeno od grube granulacije do glatke površine na koju se nanešeni lak ravnomjerno razljeva ne poprimajući grudićasti oblik. Medijapan nakon što je obrađen i spreman za lakiranje potrebno je bez odgode i inpregnirati, nakon inpregnacije kreće se u proces lakiranja.
Za lakiranje medijapana potrebno je imati adekvatne lakirnice, to su grijani prostori sa komorama koje imaju ventilaciske sisteme koji snažnim motorima izvlače zrak iz komore kako bi lakirani obradak bio savršeno glatak bez prašine i mrvica koji se mogu pronaći na lakiranim elementima koji nisu lakirani u komori. Nakon lakiranja elemenata za obradu u Visoki sjaj potrebno je lakirane elemente ostaviti u grijanom prostoru kako bi lak otvrdnuo. Najkvalitetniji proces je kada se elementi ostave tjedan dana kako bi lak sazrio. Nakon toga dolazi na red poliranje, poliranje se vrši samo na elementima lakiranim u visoki sjaj. u procesu poliranja koriste se specijalne paste i brusna tehnika kako bi završni proizvod na kraju poprimio visoki sjaj. Partner Stolarije Mraz u lakiranju medijapana je dokazano najbolja lakirnica koja je nadaleko poznata a to je Fabio Lak d.o.o.

Kuhinje koje izrađujemo u potpunosti prilagođavamo vašim zahtjevima i od  početka izrade do završnog djela montaže  s vama prolazimo detalje koji su  potrebni , a sve kako bi vaša kuhinja bila  izrađena  tako da funkcijonalnošću, stilom izrade i ostalim karakteristikama zadovoljava vaše potrebe.


 

         U proizvodnji upotrebljavamo kvalitetne materijale i kvalitetne vrste okova kao što su Egger, Kaindl, Funder, Falco, Rehau,

          Corian, Kerrock, Schachermayer - Solido, Peka, Blum, Hetich, Hafele.

 

Izrađujemo kuhinjski namještaj od oplemenjenog iverala, kuhinje od MDF-a lakiranog i zalivenog eko bojama (mat, polumat i visoki sjaj) kuhinje od masivnog drveta, furnirani kuhinjski namještaj, kuhinje sa staklenim frontama (u aluminiskom okviru ili bez), rustikalne stilove izvedbi kuhinjskog namještaja, kuhinje ili kuhinjske radne ploče izrađene od Kerrocka, Coriana i Rausolida.Na kraju veliku pažnju pridodajemo završnoj obradi te montaži same kuhinje koja je najvažnija jer ako montaža nije stručno obavljena onda i sama slika kuhinje nije onakva kakva bi trebala biti. U slučaju sklopljenog posla besplatno izrađujemo tehničke i 3D nacrte vaše kuhinje i proizvodnju započinjemo tek onda kada ste zadovoljni sa svakim detaljom.

 

Novo, odnedavno u ponudi putem online shopa ili pozivom na naš kontakt telefon možete uz kuhinju naručiti ugradbenu i samostojeću bijelu tehniku poznatih proizvođača kao što su Bosch, Whirlpool, Ariston, Teka, Faber, itd
Za kupljene uređaje osiguravamo besplatnu dostavu i ugradnju kao i popuste kod kupnje samih uređaja.
Isto tako online možete odabrati okove i materijale koji će se koristiti u izradi kuhinje.Pogledajte galeriju slika

 

 

 

 

Loading the player...